Title of a News Article

Balbay, Urfa’ya geliyor

 Balbay, Urfa’ya geliyor
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 26 Aralık Cuma akşamı Şanlıurfa'ya gelecek. 

UĞUR BUDAK
Yurdun birçok yerinde çeşitli temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mustafa Balbay, Şanlıurfa’yı da programına aldı. 26 Aralık Cuma günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Milletvekili Balbay, aynı günün akşamında Güneydoğu TV’de düzenlenecek  canlı yayın programına konuk olacak. 27 Aralık Cumartesi günü ise programına esnaf ve bazı köyleri ziyaret ederek başlaması beklenen Balbay, öğle zamanı da CHP İl Başkanlığını ziyaret edecek. Burada partililerle bir toplantı yapmayı planlayan Balbay, daha sonra basın açıklamasında bulunacak. Balbay, saat 15.00’te de Piazza Alışveriş Merkezi’nde yapılacak imza günü etkiliğine katılacak ve okurlarına imza dağıtacak.

 

Suriyeli sığınmacıları ziyaret edecek

Bu arada CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın Şanlıurfa programında Suruç İlçesi de bulunuyor. Suriye sınırında bulunan Suruç İlçesini de ziyaret etmesi beklenen Milletvekili Balbay, Halep’e bağlı Kobani İlçesinde IŞİD ile YPG arasında süren çatışmalardan kaçarak Suruç’a yerleşen Suriyeli sığınmacıların kaldığı kampları ziyaret edecek. Suriyelilerin sorunlarını yerinde görecek olan Balbay, sığınmacılarında sıkıntılarını dinleyecek.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 17:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Çiftçi
Mehmet Çiftçi - 9 yıl Önce

sizi urfa'da görmek büyük şerefti̇r sayin veki̇li̇m, dört gözle bekli̇yoruz.

SIRADAKİ HABER

banner195