Title of a News Article

Boz, 18 Mart Zaferi'ni kutladı

.

Boz, 18 Mart Zaferi'ni kutladı
banner206

HABER: OSMAN KAYA

Genç Misiad Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Emin Boz, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla günün anlam ve önemini vurgulayan yazılı bir açıklamada bulundu.

Genç Başkan Boz, 'Zafer İnananlarındır' sözüyle mesajına başlayarak; "Tarihi Boyunca İstanbul'un Fethi'nde Varna'da Malazgirt'de Çanakkale'de zaferlerden kaferlere koşan ve büyük zafer'ler imza atan Büyük Türk Milleti  15 Temmuz 2016 tarihinde bu aziz milleti sindirmeye çalışan şer güçlere gerekli dersi vermiş tarihinden gelen ve damarlarındaki  asil kandan  mücadeleci ruhuyla birkez daha  zafer kazanmış ülkemizin ve milli birlik ruhumuzu yeniden inşa etmiş birbirimize yeniden kenetlendirmiştir. Tarihi boyunca büyük kahramanlar yetiştirmiş büyük zaferler kazanmış Türk Milleti  Kahraman Gazi'leri ve Aziz şehitlerinin ruhlarıyla ayaktadır" dedi.

Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşı'ndan bir kıta ile sözlerine devam eden Boz şöyle devam etti;

Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:

Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Merhum Mehmet Akif Ersoy'un mısralarındaki gibi üzerinde yaşadığımız bu cennet vatan Bizim son istihratimizdir. Bizler canını kanını bu cennet vatana feda edecek kadar cesur ve kararlı bir milletiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 18 Mart Çanakkale Zafer'ini bize armağan eden İstiklal  mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, büyük Türk milletinin 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu olsun."

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195