Title of a News Article

Bu kez Baydilli'yi ağırladılar...

.

Bu kez Baydilli'yi ağırladılar...
banner206

 Şanlıurfa da farklı meslek grubunda yer alan 25 Urfalı aydınlardan oluşan Memleket Meclisi Platformu,  bu kez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ağırladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, daha önce Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin de konuk olduğu Memleket Meclisi Platformu'nun düzenlediği istişare toplantısına katıldı. 25 Meslek gurubu temsilcisi ile bir araya gelen Başkan Baydilli’ye, platform üyeleri tarafından çalışmaları hakkında bilgi verildi. Şanlıurfa'nın kültürel, sosyal ve ekonomik yapısıyla ilgili konuların görüşüldüğü istişare toplantısında, Karaköprü ile ilgili de yapılması planlanan ve yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Baydilli, 25 Meslek gurubunun bir araya gelerek bu güzel platformu oluşturdukları ve Şanlıurfa'nın yararına çalışmalar gerçekleştirdikleri için önemli bir işe imza attıklarını belirterek, Memleket Meclisi Platformuna çalışmalarında başarılar diledi.

Memleket Meclisi Platformu üyeleri ise, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye programlarına katılmalarından dolayı teşekkür ederek, Karaköprü’de yapılacak çalışmalarda özellikle gençliğe yatırım yapılması istendi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195