Title of a News Article

Büyük Alanlı “çok amaçlı salona” kavuştu

.

Karaköprü Belediyesi, Büyük Alanlı mahallesinde yapımını tamamladığı çok amaçlı salonu vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Büyük Alanlı Mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salon törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ile Büyük Alanlı mahallesi sakinleri katıldı. Mahallelerine yapılan çok amaçlı salonun mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar, bu hizmetlerinden dolayı Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, 22 kırsal mahallede temelini attıkları çok amaçlı salonun 8’incisini hizmete açtıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Büyük Alanlı mahallemizde yapımını tamamladığımız çok amaçlı salonumuzun açılış törenindeyiz. 22 Kırsal mahallemizde temelini attığımız çok amaçlı salonlarının bugün 8’incisini hizmete açıyoruz. Salonumuz 300 m2 alandan oluşuyor. Çok amaçlı salonumuz Büyük Alanlı mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin”

Büyük Alanlı mahalle Muhtarı Osman Doğan ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Bu arada İlçeye bağlı diğer kırsal mahallelerde yapımı devam eden çok amaçlı salonların, kısa süre içerisinde tamamlanarak mahallelilerin hizmetine sunulacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195