Title of a News Article

Büyükfırat, Azerbaycan’da yaşanan olayları anlattı

Büyükfırat, Azerbaycan’da yaşanan olayları anlattı
banner206

Türkiye ve Azerbaycan İş Adamları ve Sanayicileri İçtimai Birliği (TÜİB) Yönetim Kurulu Başkanı Şanlıurfalı İş Adamı Hüseyin Büyükfırat, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki olayları Ülke TV ekranlarında anlattı.

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başladı. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nce Ermenistan'a büyük kayıplar verdirildi.

Türkiye ve Azerbaycan İş Adamları ve Sanayicileri İçtimai Birliği (TÜİB) Yönetim Kurulu Başkanı Şanlıurfalı İş Adamı Hüseyin Büyükfırat, Ülke TV’de yayınlanan ‘Öğle Ajansı’ programında Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan olayları değerlendirdi.

Harita üzerinde Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan olayları anlatan Büyükfırat, “Karabağ, Azerbaycan toprağı olmasına rağmen Ermenistan tarafından işgal ediliyor” dedi.

Azerbaycan’da yaşanan bu olayların 1900’lü yılların başından beri yaşandığına dikkat çeken Büyükırat, “Gönlümüz Azerbaycan’dan taraf. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” diye ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195