Title of a News Article

Ceylanpınar Bld. seferberlik başlattı

.

Ceylanpınar Bld. seferberlik başlattı
banner206

 Ceylanpınar Belediyesi Özbek Mahallesinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çamurlu olan sokaklarda kumlama çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar Belediyesinin ilçe merkezinde başlattığı çamurlu sokaklarda kumlama çalışmaları kapsamında çeşitli Mahallelerde sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Ceylanpınar ilçe girişinde yer alan Özbek Mahallesinde çamurlu olan bölgelerde Belediye ekipleri kumlama çalışması yapıyor. Çamurlu sokaklarda ilk olarak greyder ile düzeltme çalışmasının ardından kumlama çalışması yapılarak sıkıştırma işlemi yapıldı ve  vatandaşların geçiş güzergahları düzeltildi.

Kumlama çalışmalarının yapıldığı Özbek Mahallesinde çalışmaları yerinde takip eden Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ‘’Özbek Mahallemizin sokakları çok kötü durumdaydı Mahalle içi sokaklarda çalışma başlattık. Mahalle halkından gelen talepler doğrultusunda Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatı ile çalışma başlatıldı. Sokaklarımıza kum mıcırı dökerek şuan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki çalışmalarımızın ardından bu sezon kilitli parke çalışması yaparak halkımızın yol sorununu ortadan kaldıracağız’’dedi.

Özbek Mahalle sakinlerinden Hacı Hayrullah Gülmen ise, ‘’Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya teşekkür ederim. Yağmurun yağmasıyla birlikte oluşan çamurdan dolayı Cami’ye gidemiyorduk evde mahsur kaldık çok eziyet çektik. Şuan ise Cami ve evimizin yolu pırıl pırıl oldu çok teşekkür ederiz’’dedi.

Kış mevsimi dolayısıyla çamurlu olan sokaklarda başlatılan kumlama çalışmaların da bir çok Mahalle sokaklarında kumlama çalışması yapılarak vatandaşların yol sorunu giderildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195