Title of a News Article

Ceylanpınar'da tadilat başladı

.

Ceylanpınar'da tadilat başladı
banner206

 Ceylanpınar Belediyesi, park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler parklarda bulunan banklarda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Ceylanpınar Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelindeki parklarda vatandaşların daha rahat zaman geçirip oturup dinlenmesini sağlayan banklarda bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar içerisinde Belediye ekipleri ilçe genelindeki tüm parklarda bulunan bankları tek tek elden geçirerek yeniliyor. Yapılan bu çalışmalar neticesinde bankların ahşap kaplamaları yenilenerek kullanıma hazır olarak görsel açıdan da yenileme çalışması yapılıyor. 

Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerle birlikçe çalışmaları sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Haydar Ersoy,’’Şuan parklarımızda eksik olan oturma banklarının tamiratını yapıyoruz. 3 Fidan ile birleştirilen yeni parkımıza yeni banklar yerleştirdik. Halkımızın daha rahat oturabilmesi ve zaman geçirmesi için başkanımızın talimatıyla gerçekleştiriyoruz. Şuanda arkadaşlarımız hasar gören oturma banklarını yerinde tespit ederek onarım çalışmalarını yürütüyoruz. İhtiyaç duyulan bütün parklarımızda tespit edilen bölgelerde eksik olan oturma banklarını yerleştiriyoruz. Bütün parklarımızda tespit ettiğimiz 30 adet oturma bankımız eksik olduğundan dolayı onları tamamlıyoruz. Ayrıca kırılan sökülen parklarımızdaki oturma banklarımızın tamiratını yapmaktayız’’dedi.

Parklarda başlatılan onarım çalışmaları kapsamında zarar görmüş 15 oturma bakının tamiratları yapılarak onarıldı. Ceylanpınar Belediyesi, park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerin parklarda yaptığı inceleme sonucunda eksik ve yetersiz gelen 70 adet oturma bankı için ayrıca çalışma başlattı. Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla vatandaşların rahat vakit geçireceği Ceylanpınar ilçe merkezindeki 3 Fidan, Barış, Faruk Çelik Parkında 70 adet yeni oturma banklarını yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195