Title of a News Article

Çiftçi: Halkın karşısına çıkmak onurdur

.

Çiftçi: Halkın karşısına çıkmak onurdur
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Mart ayı halk günü buluşmasını gerçekleştirdi. Başkan Çiftçi: "Halkın karşısına çıkmak bizim için onurdur" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Mart ayı halk günü buluşmasını gerçekleştirdi. Buluşmada Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşları tek tek dinleyerek öneri ve talepleri not aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ayın ilk haftasının Çarşamba gününe denk gelen Halk Günü Buluşmasını gerçekleştirdi. Halk Günü Buluşması Şair Nabi Kültür Merkezinde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Abdülkadir Acar, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanlarının katılım sağladığı buluşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye olarak her zaman halkın hizmetinde olduklarını belirten Başkan Çiftçi: "Sizin karşınıza çıkmak bizim için onurdur. Halkımızı önemsiyoruz ve seviyoruz. 7 / 24 kadrolarımızla halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

Alt ve üstyapının yanı sıra sosyal desteklere yönelik talep ve önerilerin iletildiği buluşmada, Başkan Çiftçi tüm vatandaşları dinleyerek not aldı. Vatandaşların taleplerini anında ilgili daire başkanlıklarına iletildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195