Title of a News Article

Dilencinin üzerinden çıkanlar şoke etti!

.

Dilencinin üzerinden çıkanlar şoke etti!
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yakalanan bir dilencinin üzerinden çıkan para görenleri şaşkına çevirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı halkın duygularını istismar ederek haksız kazanç sağlamaya çalışan dilencilere yönelik denetimlerini artırdı. Başta kentin cana cadde ve arterleri ile kavşaklarda denetimlerini gün boyu sürdüren Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor. Şanlıurfa Şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan denetimde yakalanan bir dilenciyi Zabıta Merkezine götüren ekipler yaptıkları üst aramasında dilencinin üzerinden 880 TL buldu. 40 yaşlarındaki erkekD dilencinin üzerinden bir günlük hasılat olarak çıkan 880 TL’ye tutanak karşılığı el konuldu. El konulan para Belediye’ye gelir olarak kaydedildi.

Vatandaşlara seslenen yetkililer halkın duygularını istismar ederek haksız kazanç sağlayan dilencilere para vermemelerini istediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zampıta
Zampıta - 7 yıl Önce

Zabıtalar önce devletin verdiği arabalarda yaptıkları zamparalıkların hesabını versin, sonra üç-beş tane madeni parayla şov yapsın...

misafir
misafir - 7 yıl Önce

urfa merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan el uzatanlara tesekkurler

SIRADAKİ HABER

banner195