Title of a News Article

Ellerini semaya açıp onlar için dua etti...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kurban Bayramı namazını Dergah camisinde kıldı, sabah erken saatlerde camiye giden Ekinci, kılınan bayram namazı sonrası yüzlerce vatandaşlar kucaklaşıp bayramlaştı.

Mübarek Kurban Bayramının birinci günü sabah namazının ardından kılınan bayram namazını Balıklıgöl Platosu içerisinde bulunan Dergah Camisinde yüzlerce kişi arasında saf tutarak kılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada yoğun kalabalık ile birlikte ellerini semaya açıp Suriye’de yaşanan olayların bir öncesi durması için dua etti. Kılınan Bayram namazının ardından Cami hocasıyla birlikte vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Ekinci, buruk bir bayram yaşadıklarını söyledi.

Komşu ülke Suriye’de yaşanan acı olayların bir önce sona ermesi için dua eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, namaz sonrası bir açıklama yaparak; “Bugün Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Rabbim bu bayramın bütün insanlığa hayırlı etsin. Bu bayram günlerinde gönül ister ki, çok güzel sözler söyleyelim. Bayramlar güzeldir, bilindiği gibi etrafımızda bayramları bayram olmaktan çıkaran olaylar var, umarım bu olaylar biran önce durur ve insanlar mutlu huzurlu bir şekilde yaşarlar. Ben, Eyyübiyelilerin, Şanlıurfalıların ve bütün Müslümanların bayramını tebrik ediyorum. Umarım çok kısa bir süre içerisinde etrafımızdaki bu yangında söner, hep birlikte güzel günler yaşarız.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195