Title of a News Article

Gençlik Merkezlerinden anlamlı iş...

.

Gençlik  Merkezlerinden anlamlı iş...
banner206

  Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi bu kez bir hayır işine imza   attı.

YGM  bilindiği gibi gerek açtığı kurslar, gerekse yaptığı diğer sıra dışı etkinliklerle  kamu oyunda adından sıkça söz ettiriyor.

Ramazan ayı münasebetiyle gıda maddelerinden oluşan yardım kolileri hazırlayan Yenişehir Gençlik merkezi çalışanları, yardıma muhtaç aileleri tespit edip, yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı’nda  birkaç aileyi sevindirmek istedik.  Bu amaçla çam sakızı, çoban armağanı misali hazırladığımız yardım kolilerini bu ailelere takdim ettik.Bence en güzel iş te bu olsa gerek.” Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Ertuğrul YILDIZ ise:”Yardıma muhtaç birkaç aileyi  sevindirmek adına yapılan bu etkinlik gerçekten çok anlamlı Gençlik Merkezi çalışanlarımı kutluyorum, böylesine güzel bir etkinliğe  vesile oldukları için.” Diye konuştu.

AHMET YESEVİ GENÇLİK MERKEZİ İFTRADA BULUŞTU

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Yesevi mahallesinde bulunan İpekyol Gençlik Merkezi kendi kursiyerleri, üyeleri, üyelerin aileleri, gençlik merkezleri personellerine ve eğitmenlerine ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi. Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ, Gençlik Merkezleri Koordinatörü İbrahim Halil ALP, Şanlıurfa İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Ömer SABUNCU, Hüsni Hat Hocası Mustafa KAÇAR, Hafız Mehmet KILIÇ, Gençlik Merkezleri personelleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programa Hafız Mehmet KILIÇ’ ın Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlanıldı. Gençlik Merkezi eğitmen ve öğrencilerinin ilahileriyle devam etti.İftar programında konuşma yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V. ‘in “Bir kimse ramazan ayında bir oruçluya iftar verirse günahları affolur, hak teala onu cehennem ateşinden azad eder, O oruçlunun sevabı kadar ona sevap yazılır.”hadisiyle ramazanda iftar vermenin önemi belirtmiştir. Bizde İpekyol Gençlik Merkezi ailesi olarak Bu mübarek ramazan gününde üyelerimiz, üyelerimizin aileleri ve personellerimizle birlikte hoşça vakit geçirip Ramazan-ı Şerifi birlikte kutlamak istedik. Bu davetimize icabet ederek katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm personelime teşekkür ederim. Dedi. Daha sonra Şanlıurfa İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Ömer SABUNCU Ramazan ayında iftar ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ Gençlik Merkezlerimiz bu tür programlarla yüz akımız olmaya devam ediyor. Ramazan birliktir, beraberliktir, kardeşliktir, en önemlisi paylaşmaktır. İpekyol Gençlik merkezi müdürü ve ekibine böyle güzel bir program hazırladıkları için teşekkür ediyorum dedi. Ramazan iftar programı Hüsn-i Hat Hocası Mustafa KAÇAR’ın yemek sonrası kapanış duası ile sona erdi...

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195