Title of a News Article

Halfeti´de yapımı devam ediyor

.

Halfeti´de yapımı devam ediyor
banner206

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'ye 43 Bin metrekarelik mesire ve yeşil alan kazandırıyor.

Şanlıurfa merkez ve kırsal ilçelere yeşil alan kazandırmak için her ilçeye park yapma projesini uygulamaya koyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tüm ilçelerde çalışmalarını eş zamanlı sürdürüyor.

Turizm ilçesi Halfeti'de yeşil alan yapan Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'nin yaşam koşullarını daha da yükseltmeyi amaçlıyor. Oyun alanları, kamelyalar, çeşme, oyun grubu, oturma birimleri, yürüyüş yolları, seyir tepesinin yer alacağı modern proje ile Halfetililerin nefes alacağı park yapımı hızla sürüyor.

Halfeti kent parkında mevsim şarlarının el verdiği çerçevede çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri park yapımında yüzde 40 oranına ulaştı.

Halfetililere modern bir park hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, hedeflenen tarihte yapımını bitirerek hizmete açacak.

 

HALFETİ MEZARLIĞI ONARILIYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sahanın her yanına yansıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti aile mezarlığı ihata duvarı onarımı yaptı. Duvarın yanı sıra mezarlık içerisinde yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhane yapılıyor.

Her ilçeye aynı hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha yaşanılabilir ilçeler yapmak için hedeflenen yatırımların süratle devam edeceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195