Title of a News Article

Haliliye Belediyesi'nden logo yarışması

Haliliye Belediyesi'nden logo yarışması
banner206

 Şanlıurfa’nın büyük şehir olmasının ardından yeni kurulan Haliliye ilçe Belediyesi, toplamda 10 bin TL ödül ortaya koyduğu bir logo yarışması düzenleyeceği açıklandı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptığı basın toplantısında, belediyenin en iyi logoya kavuşturulması için amblem ve logo yarışması düzenlediklerini kaydetti. Yarışmanın birincisine 6 bin TL, ikincisine 2 bin 500 TL, üçüncüsüne ise bin 500 TL para ödülünün verileceğini belirten Demirkol, “Yeni kurulan belediyemizin kurumsal kimliğinin oluşturulması için amblem e-logo yarışması düzenledik. Logonun belediyenin tüm yazışmalarında, araçlarında her türlü metaryalde kullanılacak. Logo kentler için ise kurumsal bir kimlik kartıdır. Biz de hem ilçemizi hem Şanlıurfa’yı tanıtabilmek için yola çıktık. En iyi logoyu hazırlayanlar para ödülüne kavuşacakları gibi Haliliye halkının gönlünde olacaklardır” dedi.

Demirkol, son başvuru tarihinin 12 Haziran 2014 olan yarışmanın sonuçlarının ise 19 Haziran 2014’te açıklanacağını ifade etti. Demirkol, 6 kişilik seçici kurul tarafından değerlendirilecek eserlerde, kentin kimliğini öne çıkaran logo bulunmaması halinde yarışma tekrarlanacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195