Title of a News Article

Haliliye'de salgınla mücadele sürüyor

Haliliye'de salgınla mücadele sürüyor
banner206
Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte başlattığı korunma tedbirlerini sürdürüyor. İlçe genlinde aynı hassasiyetle çalışan ekipler bu kez İmam Bakır Mahallesinde bulunan cadde ve sokakları deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül yeni tür koronavirüs (COVID-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Belediyenin her biriminde tedbir çerçevesinde faaliyetler yürütülürken, temizlik ve dezenfektasyon ekipleri ise bu kez İmam Bakır Mahallesinde bulunan cadde ve sokakları deterjanlı köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.
Haliliye Belediyesi tarafından yapılan hizmetler takdir toplamamaya devam ederken, İmam Bakır Mahalle Muhtarı İmam Deniz, dezenfekte ve köpüklü su ile yapılan yıkamadan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte yandan salgınla mücadele kapsamında Haliliye Belediyesinin ilgili tüm birimleri seferberlik ruhu ile çalışmalarına devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142