Title of a News Article

Hilvan’da Geleneksel İftar

Bu sene 7. düzenlenen Hilvan Belediyesi geleneksel iftar buluşmaları başladı.

Hilvan’da Geleneksel İftar
banner206

Hilvan Belediyesi tarafından geleneksel haline getirilen iftar buluşmaları Hilvan’da start aldı. Ramazan boyunca Hilvan Belediyesi tarafından verilecek olan iftar yemeğine her gün yüzlerce vatandaş ile bir araya gelen belediye başkanı Aslan Ali Bayık, bu Ramazan Ayı’nda da geleneği bozmadık ve yine belediye olarak iftar yemeğini veriyoruz dedi.

 

Hilvan Belediye çay bahçesinde verilen iftar yemeğinde belediye meclis üyesi Nusreddin Esen ve ilçe emniyet müdürü Yunus Aydın ile beraber yemek dağıtıp servis yapan belediye başkanı Aslan Ali Bayık,  

 

Bu sene de mübarek Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 7 yıldır Hilvan halkıyla birlikte manevi atmosfer içinde iftarımızı açıyoruz. Bu manevi atmosfer aynı zamanda yediden yetmişe tüm Hilvan’ın birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam eder. Yüce yaradan, inşallah tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul eder ‘ dedi.

 

Hilvan Belediyesi tarafında her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeğinde, pilav, kavurma, türlü, çorba, tatlı ve su ikram ediliyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195