Title of a News Article

Hükemete ve Devlete zarar veriyor İddiası!

Hükemete ve Devlete zarar veriyor İddiası!
banner206
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olan Gökhan Sorkunlu hakkında ortaya atılan iddiaların hükümete ve devlete zarar verdiği öğrenildi.

Birçok haber sitesine konu olan ve TAMGATURK'ten edinilen bilgiye göre, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanı Gökhan Sorkunlu, DHMİ kurumunda adının yolsuzluklarla anıldığı ileri sürülürken, halen görevine devam ettiğini öğrenildi.

Son dönemlerde gündeme gelen çift maaş tepkilerinin ateşi henüz sönmemişken, Sorkunlu'nun da çift maaş aldığı iddia edildi.

"Beni kimse görevden alamaz ben devletin adamıyım kanun adamıyım ben olmazsam bu kurum çöker. Nice bakanlar gördüm, nice genel müdürler” söylemleriyle tepkileri üzerine çeken Sorkunlu'nun tüm ailesini havacılık şirketlerine yerleştirdiği bomba iddialar arasında. Bu konuda birçok medyaya konu olan Sorkunlu'nun şimdide bazı şirketlerden aylık maaş aldığı ortaya çıktı.

Tarihi eser kaçakçılığı ile hüküm giyen, her türlü yolsuzluk içindeki fly hava servisi sahibi Gökhan Sarıgöl tarafından yıllardır finanse edildiği söylenen bürokrat Sorkanlı; AK Parti'ye ve bakanlığa zarar verdiği DHMİ içerisinde konuşuluyor. Sorkunlu'nun ilişkili olduğu bu şirketlerin büyümesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. Kardeşinin ve yengesinin çalıştığı şirkette havacılık ve kendisinin yıllardır maaş aldığı söylenen FHS servisinin ulaştıkları cironun ise dudak uçuklattığı edinilen bilgiler arasında.

Diğer yandan ise, Fly hava servisinin sahte anlaşmalar ile havayolu şirketleriyle anlaşma yapmış gibi bakanlığı yanılttığı sahte belgelerle yıllardır bunu yapıp ciddi paralar kazandığı ve bunların hepsinin Gökhan Sorkunlu döneminde yaptığı, bunun şu anda Bir çok kurum tarafından soruşturulduğu; fakat sorkunlu nun bu soruşturmayı o birimdeki kişileri baskı altına alarak sulandırmaya kapatmaya çalıştığı ileri sürülen iddialar arasında.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 18:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökhan
Gökhan - 3 yıl Önce

Wayyyy Duble gökhan ıj duble işi

İstifa
İstifa - 3 yıl Önce

İstifa bir erdemdir
İstifa onur gerektirir

Ahmet İşcan
Ahmet İşcan - 3 yıl Önce

Bu şahısın yaptıkları bu kadar ortaya çıkmışken halen oturması bir kişiliksizlik örneğidir

Burhan tiner
Burhan tiner - 3 yıl Önce

Ya Allah rızası için bu nasıl bir duruş!!! Utanç verici ! Adam onca yıl bu rezillikleri yapmış!
Nasıl görülmedi?
Yazık memlekete yazık

Baba dan Oğula
Baba dan Oğula - 3 yıl Önce

Babadan oğul a geçiyor krallık ya bu sadece kardeş yenge ile biter mi?
Kücük prense pılotaj egıtımı en luks sitelerde katlar evler dudaklarımız ucukladı adeta

Gariban
Gariban - 3 yıl Önce

Bir gariban tavuğa kış dese dağın tepesini boylar. bunlara bir şey olmuyor, babam

İki ayyaş
İki ayyaş - 3 yıl Önce

O Adana'ya gönderilen baş pustun aldığı araba ve dairelerine de yaz kardeşim.1 yıl üst düzey makam sonrasında Ankara'da daire, arsa ve lüks araba. Sayın yetkililer bizde bu devletin vatandaşıyiz sıra bize ne zaman gelecek. Hakkimiz olanı ne zaman verrceeksiniz

Mal varlığı
Mal varlığı - 3 yıl Önce

Adamın mal varlığını araştırmak kimin işi?

SIRADAKİ HABER

banner195