Title of a News Article

İzol Güven Tazeledi

Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanlığının seçimlerinde mevcut başkan Bozan İzol güven tazeledi.

İzol Güven Tazeledi
banner206

Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanlığının ikinci genel kurulu yapıldı. Genel kuruluda mevcut başkan Bozan İzol yeniden başkan seçildi. Şanlıurfa'da işçilerin en çok tercih ettiği işçi sendikasında seçim heyecanı vardı. Yoğun katılımla yapılan kongreye  Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan video konferans sistemi ile kongreye katıldı.

Yoğun katılım gören kongreye Hak İş Genel Başkan Yardımcısı Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekilli Hüseyin Öz, Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Hatice Ayhan, Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Haliliye Belediye Başkan yardımcısı Halil Kaya, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Nihat kılıç, Süleyman Elgün, AK Parti Hilvan ilçe başkanı Mustafa Çidir, Beltur Genel Müdürü İbrahim Emiroğlu ve sendika üyeleri katıldılar.

ARSLAN: İŞÇİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hak-iş Konfederasyonu başkanı Mahmut Arslan, Şanlıurfa'nın türeyen sendika yapılanmasından kurtulması gerektiğini ifade ederek "Sendikacılık, işçi ve işveren arasında köprü görevi görmektedir. Ciddi dayanışma ve kaynaşma da önemli görevler alıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve ekiplerinin işçilere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 40 yıldır varlığı olan ve hak mücadelesi veren Hak-İş Konfederasyonu her zaman işçilerin yanında olacağız. Sahada olacağız, mücadele olacağız, çalışanlarla kucaklaşacağız. Bizler tüm mazlumların sesiyiz. Her mazlumun bizden alacağı var. Türkiye'nin en büyük işçi sendikası olmak kolay değildir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. Bozan İzol'un Başkan olarak seçildiği yönetim ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: İbrahim Altun, Suphi Yavuz

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Süleyman Doğan, Sedat Küçük, Mehmet Ali Uluğ

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Osman Çiftçi, Mehmet Takıl, Sinan Olgun

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Mehmet Gündüz, Menduh Çakmak, Mehmet Işıka

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Ferdi Gören, Mehmet Nur Oğuz, Kemal Poyraz

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Nedim Şeyhun, Mustafa Zaf, Mahmut Demir

Üst Kurul Delege Üyeleri: Bozan İzol, İbrahim Altun, Suphi Yavuz, Abbas Yavuz

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2021, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195