Title of a News Article

Kaçar’dan müjde

Kaçar’dan müjde
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa’da yapılması planlanan üç adet köprülü kavşağın temelinin nisan ayında atılacağını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti’nin 2011 seçimlerindeki ‘4 Yılda 400’ proje taahhüdünde yer alan Sırrın, Çevik Kuvvet ve Akçakale Yolu üzerindeki köprülü kavşaklarında sona gelindiğini açıkladı. Kaçar, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Viranşehir yolundaki Sırrın Köprülü Kavşağı ihalesinin yapıldığını belirterek, “Çevik kuvvet ile Akçakale yolu üzerindeki köprülü kavşakların yapım ihalesi de 9 Mart’ta yapılacak. Bunların temeli de nisan ayı içerisinde atılacak” dedi.

Batı çevre yolunun bitirilmesi için de çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Kaçar, “Bu konuda kamulaştırmayla ilgili bir sorun var. Bu sorun  da Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrılacak bütçeyle ödenecek. Bu sorunu da hal ettikten sonra ihale aşamasına geçeceğiz” şeklinde konuştu. 
Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise Karaköprü -Evren Sanayi çevre yolunda çalışmanın yürütülmesi için  İstimlak bedelini Belediye olarak üstlendiği ifade edildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 9 yıl Önce

nurettin nebatî veya mahmut kaçarın bakan olmasını istiyoruz, sözde ithal bakan ın urfalıyı sahiplenmediğini gördük,

SIRADAKİ HABER

banner195