Title of a News Article

Kredi çekmeyi düşünen Urfa esnafına müjde...

.

 Balıklıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kartal, esnafın kalkınması için onlara kredi verme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ALİ PALA
Şanlıurfa’da Balıklıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kuruldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın destekleri sonucu kurulan Balıklıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına Mehmet Kartal seçildi. Kartal, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da 5. Esnaf ve Kefalet Kooperatif olarak Balıklıgöl adı altında hizmete girmiş olduklarını belirterek, “Gayemiz Şanlıurfalı tüm esnaflarımızla ilgilenmek, onları kalkındırmak amacıyla bu kooperatifi kurduk. Kooperatifimizin kuruluşunda emeği geçen bütün bürokratlara özellikle Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan’a çok çok teşekkür ediyorum. Kuruluşumuzun ilk gününden bitimine kadar bizleri yalnız bırakmadı” dedi.

Bundan sonraki süreçte Şanlıurfa esnafıyla sık sık toplantılar düzenleyeceklerini vurgulayan Kartal, “Bunların yanı sıra esnafımızı takip edeceğiz, iş projelerini alacağı ve buna istinaden de esnafımıza kredi kullandıracağız. Esnafa kredi kullandırırken kooperatifin prosedürü, bankanın prosedürü ne gerekiyorsa yapıldıktan sonra esnaflarımıza kredi kullandıracağız. Esnafımıza ağa olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER