Title of a News Article

Muhacirler kararını verdi...

.

Muhacirler kararını verdi...
banner206

 AK Parti İl Başkanı Beyazgül Muhacirler Derneğinde;

“Muhacir kardeşlerimiz işini bilir”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Muhacirler derneğini ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili 16 Nisan günü yapılacak oylamada EVET oyu verilmesi gerektiğini anlatarak destek istedi.

Halkımız herkesin gerçek yüzlerini görsün
Halkımızın gerek yurtdışında meydana gelen olaylar, referandumda Evet oyu verilmemesi için gösterdikleri gayretler, Devlet büyüklerimizin ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımıza bilgi vermek için onlarla bir araya gelmesini engellemelerinin doğru yolda olduğumuzu gösterdiğini belirterek, “Halkımız herkesin gerçek yüzlerini görsünler. Büyüyüp gelişmemizi, ülkemizde ve İslam âleminde huzur ve refahın olmasını istemeyenler, onların tetikçiliğini yapan içimizdeki akılsızlar, muhalif davrananlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı istemedikleri için karşı çıkıyorlar. Bunların hepsi bizim düşüncemizin doğru olduğunu göstermektedir” dedi.

Muhacirlerimiz işlerini çok iyi bilirler
Muhacirler Derneğinin her zaman doğruluktan yana olduğunu belirten AK Parti İl başkanı Beyazgül, “Muhacirlerimiz işlerini çok iyi bilirler. Onların her seçimde olduğu gibi bu halk oylamasında da bizlerle beraber olacaklarına inandıklarını, yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaklarını dile getirmeleri bizleri EVET sevincini şimdiden yaşatmaktadırlar. Dernek Başkanı Resul korkmaz kardeşimizin nezdinde bütün Muhacir kardeşlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Huzur ve refahımız için EVET oyu vereceğiz
Muhacirler Dernek Başkanı Resul Korkmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Herkes biliyor ki; Muhacirler derneği üyeleri olarak her zaman ülkemizin, ilimizin, milletimizin menfaatinin yanında yer aldık. Onun için 16 Nisan günü de ülkemizin, milletimizin menfaati için, geleceğimiz için, huzur ve refahımız için EVET oyu vereceğiz, çevremizi de bu konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195