Title of a News Article

Taraftar susacak!

Taraftar susacak!
banner206

Şanlıurfaspor’da 14 taraftarın sezon boyunca maçlardan men edilmesi ve para cezası verilmesi taraftar gruplarını kızdırdı. Sarı Şimşekler Grubu Başkanı İsmail Arslan ve Şanlı Çarşı Eyyubiye Grubu Başkanı Kerim Aktosun, üyelerinin hak etmediği cezalar aldığını ve bu cezanın iptal olmaması durumunda Antalyaspor maçında susarak protesto yapacaklarını belirttiler.

Şanlıurfaspor’da 14 taraftar, küfürlü tezahüratlarda bulunduğu iddiasıyla bir sezon boyunca müsabakalara girememe ve 310’ar TL’lik para cezası ile cezalandırıldılar. Sarı Şimşekler Grubu Başkanı İsmail Arslan ve Şanlı Çarşı Eyyubiye Grubu Başkanı Kerim Aktosun, taraftar üyelerinin haksız yere ceza yediklerini belirterek, bu cezanın iptal edilmesini istediler.

Sarı Şimşekler Grubu Başkanı İsmail Arslan ve Şanlı Çarşı Eyyubiye Grubu Başkanı Kerim Aktosun, cezayla ilgili yaptıkları ortak yaptıkları açıklamada, “Giresunspor maçından sonra üzerimize bir oyun oynandı, bizde bu oyun neticesinde incindik, tekrar yeni bir oyuna gelmemek için Antalyaspor maçında tribündeki yerimizi alacağız ama susarak protestomuzu yapacağız” dediler.

 

“Karakoldan çıkmıyoruz”

14 Taraftarlarının ceza almasının kendilerini derinden üzdüğünü belirten Arslan ve Aktosun, “1-2 aydır savcılıktan, karakoldan çıkmıyoruz. Hiç yoktan ceza yiyen bu kardeşlerimiz cezalarının kaldırılmasını istiyoruz. Bizim gönlümüz, kalbimiz ve yüreğimiz her zaman Şanlıurfaspor’un yanında bunu tüm Şanlıurfalı ve Şanlıurfasporlu taraftarlarımız böyle bilsin, 3 yıldır bu yönetim taraftarı yerden yere vurdu. Kemal Saraçoğlu döneminde birlik ve beraberlik vardı onun için bir yılda başarı geldi. Bu yönetim takımı maddi olarak da çok zarara soktu, 30 milyon civarında bu kulübün borcu var Kemal Saraçoğlu döneminde bu kulübün borcu yoktu, mevcut yönetim bu kulübü borçsuz devir aldı. Şuanda 70 tane futbolcu alınmış ve kulüp borçlu durumda. Bu yönetim bizi futboldan savuttu, bırakıp gitmek istiyorlarsa bizi alet etmesinler” şeklinde konuştular.

Bu arada Şanlıurfaspor’da ceza alan taraftarlar şunlar;

“Mahmut Çiçek, Halil Aktosun, İbrahim Köran, Yusuf Çelik, Kadir Bozanoğlu, Müslüm Kaya, Abdurrahman Aktosun, İsa Arslan, Hasan Şermet, Cihan Cıda, İbrahim Kılıç, İbrahim Vas, Mehmet Köse, Ali Gök.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142