Title of a News Article

Tatlıses kötü günlerini hatırladı

Tatlıses kötü günlerini hatırladı
banner206

Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeniden başladığı İbo Show'da bu gece Kızılay tarafından teşekkür plaketine layık görüldü. Sahnede yine gözyaşlarına hakim olamayan Tatlıses eski günlerinden bir anıyı paylaşarak bu yüzden Kızılay'a değer verdiğini açıkladı.

İmparator İbrahim Tatlıses, her platformda dile getirdiği mağarada doğup büyüdüğü hikayesini duymayan yoktur. Fakir bir ailenin en büyük evladı olarak dünyaya gelen İbrahim Tatlıses, İbo Show 19. Bölüm Kandil Özel programında çocukluk hayatına bir kez daha indi. Ciğerci Ahmet'in oğlu İbrahim Tatlıses yoksul bir ailenin evladıydı. Kıt kanaat geçinen Tatlıses ailesi Türk Kızılay'ından yardım alıyordu. Durumu iyi olmayan ailelerin kapısı olan Türk Kızılay'ından defalarca faydalandıklarını dile getiren Tatlıses, 'ben küçükken elimde yemek kabı tani sıtıl, onunla Kızılay'a gider eve yemek getirirdim. Babam ciğercilik yapardı ama onu gitmezdi gidemezdi utanırdı. Ben gider yemek getirirdim. Türk Kızılay'ı herkese yardım ediyorum. Bu yüzden bende alan el oldum şimdi de veren el oluyorum' ifadelerini kullandı.

Bu arada Tatlıses, Türk Kızılay'ına 100 adet küçük baş kurban yardımında bulunduğu öğrenildi. 

İbo Show misafir edilen Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, Tatlıses'e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195