Title of a News Article

Tüm gözler bu görüşmede

Tüm gözler bu görüşmede
banner206

AK Parti-MHP görüşmesi bir saat öne alındı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, bir saat öne alındı. Davutoğlu-Bahçeli görüşmesinin saat 13.00'te gerçekleştirileceği duyuruldu. Görüşmede Davutoğlu'na AK Parti'den Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan ve Ertan Aydın'ın refakat edeceği öğrenildi.

 

AK PARTİ-MHP GÖRÜŞMESİNDE BAHÇELİ'YE EŞLİK EDECEK İSİMLER BELLİ OLDU

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşmede Bahçeli'ye İsmet Büyükataman, Semih Yalçın, Oktay Vural, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Mustafa Kalaycı refakat edecek.

 

BİR SAAT ÖNE ALINAN GÖRÜŞME TAM ZAMANINDA BAŞLADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, saat 13.00'te başladı. Davutoğlu ile Bahçeli görüşme öncesi basın mensuplarına tokalaşarak poz verdi. Davutoğlu-Bahçeli görüşmesi daha önce belirlenen programda saat 14.00 olarak açıklanmıştı; fakat Meclis Genel Kurulu'nda boşalan RTÜK üyelikleri için yapılacak seçim nedeniyle bir saat öne alınarak 13.00'te görüşmeye başlanacağı duyurulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195