Title of a News Article

Urfa'da hava nasıl olacak?

Urfa'da hava nasıl olacak?
banner206

Şanlıurfa’da, salı günü hava sıcaklığının 37 dereceyi görmesi bekleniyor.

Haziran ayı ile birlikte hava sıcaklığının artmaya başladığı Şanlıurfa’da,  sıcaklık önümüzdeki hafta 4-5 derece artış gösterecek. Cumartesi ve Pazar günleri 33 derece olması tahmin edilirken, Pazartesi 35, Salı ve Çarşamba günleri de 37 dereceye yükselecek.

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte uzmanlardan da uyarılar gelmeye başladı. Uzmanlar, özellikle yüksek derece sıcaklığın hissedildiği günlerde mecburi olmadığı sürece öğle saatlerinde dışarı çıkılmamasını istedi.    

METEOROLOJİ, 16 ŞEHRİ UYARDI

Bu arada Meteoroloji 16 şehir için kuvvetli yağış anlamına gelen sarı kodla uyarı yayınladı. Uyarıda vatandaşların 12.00-22.00 saatlerı arasında dikkatli olmaları istendi.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın öğleden itibaren Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Çorum, Amasya, Tokat ile kıyı illerinin iç kesimleri), İç Anadolu'nun doğusu (Ankara'nın doğusu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Kayseri), Doğu Akdeniz'in iç kesimleri (Mersin'in kuzeydoğusu ve Adana'nın kuzeyi) ile Kastamonu ve Sinop'un iç kısımlarında sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195