Title of a News Article

Urfa uçağı Antep'e indi

Urfa uçağı Antep'e indi
banner206

Şanlıurfa'da, öğleden  sonra bulutlu bir hava  yaşandığı yaşandığı tarifeli İstanbul uçağı Gaziantep'e inmek zorunda kaldı.

Kışın sisli ve bulutlu hava nedeniyle zaman zaman uçakların iniş yapamadığı Şanlıurfa’da bu kez yazın ortasında uçağın iniş yapamadığı öğrenildi.

İstanbul- Şanlıurfa 13:40 uçağının hava şartları nedeniyle GAP Havalimanına iniş yapamadığı kaydedildi. Söz konusu uçakla ilgili yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan Avukat Robin Baran, uçağın iniş yapamamasını hem hava şartlarına hem de pilotun acemiliğine bağladı.

URFA KADAR SAHİPSİZ BİR ŞEHİR YOK!

Uçaktan inen yolculara servis sağlanması gerektiğini belirten Baran, Urfa kadar sahipsiz bir kentin olmadığını vurguladı. Baran, “İstanbul-Urfa 13:40 uçağı Urfa’ya inemedi, hem hava şartları hem de pilotun acemiliği yüzünden yolcular havada 45 dakika panik yaşadı. An itibariyle Antep havalimanında, uçaktan inmek için pilot ile müzekkere yapıyoruz! Uçaktaki yolcuların çoğunluğu şu an pilota güvenmeyip Antep’te uçağı terkediyor, yine @TK_TRye ise inen yolculara servis sağlamıyor. Başka bir şehir olsa böyle yapamazlar çünkü Urfa kadar sahipsiz bir şehir yok! Uçaktan inen yolculara @TK_TR servis sağlamak zorunda, uçak Urfa’ya 1-2 saat sonra tekrar gidecek olsa bile, insanları mağdur etmeyin!” ifadelerini kullandı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195