Title of a News Article

Urfalı Bakan'dan sert açıklamalar

Urfalı Bakan'dan sert açıklamalar
banner206

Hazine ve Maliye Bakanı Şanlıurfa Nureddin Nebati, Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Ayçiçek yağını fırsata çevirmeye çalışanlara gözdağı veren Nebati, 'Kimsenin Türkiye üzerinde oyun oynamasına izin vermeyiz' dedi.

Nebati, burada bir konuşma yaparak son günlerde kamuoyuna yansıyan yağ fiyatlarının artacağı yönündeki haberlerle birlikte yağ almak için vatandaşların oluşturduğu izdiham görüntülerine değindi.

Söz konusu görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Nebati, bu yönlendirmeleri yapanların ihanet içinde olduklarını söyledi.

TEMMUZA YETECEK KADAR YAĞ VAR!

Türkiye'nin temmuza kadar yetecek yağı olduğunu söyeleyen Nebati, "Dünyadaki gıda fiyatlarının yükselmesinden kaynaklı olarak yalan yanlış haberlerle hiçbir şekilde karşılığı olmayan örneğin dünkü ayçiçek yağı ile ilgili kuyruklar ya da yokmuş gibi hareket edilen, etmeyi sevk eden yağ stoku bitmiştir gidip alın diye yönlendirenler, bu ülkeye sadece ihanet ediyorlar. Bugün stoklarındaki ayçiçek yağı hiçbir şey yapmasak temmuz ayına kadar yetecek ayçiçek yağımız var." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195