Title of a News Article

Vali Erin Gülpınar ve Özdemir'i ağırladı

.

Vali Erin Gülpınar ve Özdemir'i ağırladı
banner206
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin AB Komisyon Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile Türkiye'nin Saygın işadamlarından Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemr'i ağırladı.

Vali Abdullah Erin akşam saatlerinde AK Parti şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Limak Holding yönetim kurulu başkanı işadamı Nihat Özdemir'i makamında ağırlarken şanlıurfa yapılacak olan bazı projeleri değerlendirdikleri öğrenildi.

şanlıurfa temasları kapsamında Şanlıurfa'ya gelen iş adamı Nihat Özdemir Yaklaşık 4 ay önce şanlıurfa il Valilisi olarak göreve başlayan Vali Abdullah Erin'e Hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken Şanlıurfa'da yapılacak olan bazı yatırımları da değerlendirdi.

öte yandan AB delegasyonu üyelerine ev sahipliği yapan şanlıurfa milletvekili ve AB Komisyon Başkanı Kasım Gülpınar ise Vali Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek Şanlıurfa'nın sorunlarını ve yapılacak olan yatırımları konuştukları öğrenildi.
şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kendisini ziyarete bulunan iş adamları Nihat Özdemir ve AB komisyonu başkanı şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar a Şanlıurfa'ya özgü hediyeler de hediyeler takdim etti

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 23:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ben
Ben - 6 yıl Önce

Ula editör. Amma da dingil sin ha. Bölge milletvekilinin bölge valisini ziyaretinin neresi haber?

Siverekli
Siverekli - 6 yıl Önce

Yav he he siverekte 1 kadin dogumcu yok siz kendiniz calin kendiniz oynayin

SIRADAKİ HABER

banner195