Title of a News Article

Yardımları sürdürüyorlar

Yardımları sürdürüyorlar
banner206
Şanlıurfa kurulduğu yıldan beri aktif bir şekilde sahada yardım çalışmalarını sürdüren İnfak-Der, Ramazan ayının başlaması ve dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan muhtaç ailelere gıda kolileri ve ekmek yardımında bulundu.
İnfak-Der, muhtaç ailelere ramazanın ilk dört günü 41 kişilik gönüllü personelle yaklaşık 400 adet gıda kolisi ve 8 bin adet ekmek yardımında bulundu.
‘’Gelin kendi hayrınızı kendiniz yapın’’sloganı ile yola çıkan İnfak-Der, hayırseverlere yapacakları yardımları yerinde görme fırsatı tanıyarak yardım talebinde bulundu.

400 ADET GIDA KOLİSİ VE 8 BİN EKMEK DAĞITTIK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnfak-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Parlak, şunları söyledi;
“Şanlıurfa infak-Der olarak önceden tespit ettiğimiz gerek yetim, öksüz, dul, muhacir ve kronik rahatsızlığı bulunan kardeşlerimize ulaşmaya gayret gösteriyoruz.
Daha önceden tespit ettiğimiz ve bize müracaat eden kardeşlerimizin ihtiyaçlarını yerinde görebilme adına ya kendi tespit komisyonumuzu ya da resmi yardım kuruluşlarının tespit komisyonlarına haber verip derhal ihtiyaç sahiplerinin durumları incelenip yardımlarda bulunurz.
Rabbimize hamdediyoruz , Bizim böyle bir sloganımız var ‘’gelin kendi hayrınız kendiniz yapın’’ özellikle şu anda vefa sosyal yardım grupları ile birlikte hareket ediyoruz. Biz bu grupla Ramazan’ın ilk dört gününde hedefimiz inşallah 400 adet kumanya ve 8 bin adet ekmeği muhtaç ailelere yetiştirmek.
An itibariyle yardımlara ihtiyacımız var, ve biz demiyoruz ki malzemelerinizi bize teslim ediniz, Geliniz kendi hayırlarınız kendiniz teslim ediniz. Şu anda İnfak- Der bünyesinde çalışan 41 personelimizin hiçbiri ücret karşılığında çalışmıyor. Biz İnfak-Der olarak 41 kişilik gönüllü personel ve yaklaşık 7 kişilik ekiplerle Şanlıurfa’da yardım konusunda sahada aktif bir şekilde bulunuyoruz.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195