Title of a News Article

Yasin-i Şerif ve Fidan Dağıtımı Yoğun İlgi Gördü

Mübarek kurban bayramı münasebetiyle Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın önderliğinde başlatılan, Kuran’ın Kalbi Olan Yasin-i Şerif ve Bir Fidan’da Sen Dik adı altında ilçe mezarlığında başlatılan kampanya’ya, ziyarete gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe mezarlığına gelerek kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara 3 bin 500 adet Yasin-i Şerif ve 7 bin adet çam fidanı hediye edildi. Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe mezarlığının daha yeşil olması ve kabir ziyaretlerine gelen vatandaşların yakınlarına Yasin-i Şerif okuması amacıyla, Arefe günü mezarlığa gelerek kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara 3 bin 500 adet Yasin-i Şerif ve 7 bin adet çam fidanı verildi.

 Kabir ziyaretlerinde bulunan vatandaşları Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla karşılayıp, Yasin-i Şerif ve Çam taktım ederek hayırlı bayramlar dileklerinde bulundu. 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte kabir ziyaretlerine gelen vatandaşları burada ziyaretlerde bulunarak, hayatını kaybeden vatandaşların ruhlarına Fatihalar okunup başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

İlçe mezarlığında günler öncesinden yapılan temizlik ve genel bakım çalışmaları ile mezarlık kabir ziyaretlerine hazır hale getirildi. Vatandaşların yoğun olarak kabir ziyaretinde bulunduğu Arefe gününde vatandaşların kabir ziyaretleri amacıyla düzenlenen kampanya’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Yoğun ilgi gören Yasin-i Şerif ve Çam Fidanı hediyelerinden ötürü vatandaşlar, Ceylanpınar Belediyesinin hazırlamış olduğu bu uygulamasından oldukça memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195