Title of a News Article

Yine Uğurlu yine olay!

.

Yine Uğurlu yine olay!
banner206
 ŞANLIURFA'nın Uğurlu Mahallesi'nde hasımlarının evlerini yakıp talan ettikleri gerekçesiyle 3 kişinin tutuklanmasının ardından dün gece bir evi yakıp, itfaiye personelini yaralayan Alpak ve Direk ailelerinin mensupları bu gecede 2 katlı bir evi ateşe verdi.
Merkez ilçe Eyyübiye'ye bağlı Uğurlu Mahallesi'nde geçen yıl Aralık ayında, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 50 yaşındaki Mehmet Alpak tabancaya vurularak öldü. Kavganın ardından husumetli iki ailenin birbirlerine saldırması üzerine günlerce Uğurlu Mahallesinde olaylar dinmedi. Yaşananların ardından Altun ailesinin fertleri evlerini terk ederek, civar mahalledeki yakınlarının evlerine ve Şanlıurfa'ya taşındı. Göç eden ailelerin terk ettikleri ev ve işyerleri ise Alpak ve Direk aileleri mensupları tarafından yakılıp ve talan edildi.
Evleri ateşe verip kundaklama olaylarına karıştığı saptanan İbrahim A., Musa D. ve Abdulkadir D., dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin tutuklanması, mahallede eni bir gerginliğe yol açtı. Tutuklanan 3 şüphelinin yakınları, dün gece geç saatlerde İsa Altun'nun evini ateşe verdi. Yanan evi söndürmeye giden jandarma ve itfaiye ekiplerine taş ve silahlarla saldırılması üzerine itfaiye personeli Faruk Dağlı yaralandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 16:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakikat
Hakikat - 8 yıl Önce

Allah bu ramazan ayında mazlumların evini yakanın içini yandırsın bunlar namus şeref insanlık yoksunu tavuk inek halı kapı pencere televizyon klima hırsızları bu erkeklik deyil sizi şereflendirmez normal geliyor onlara çünkü (ayıbın evinden ayıb çiktımı normaldir) hakkın varsa hakkını al

SIRADAKİ HABER

banner195