Title of a News Article

Haliliye'de anlamlı gece...

Haliliye'de anlamlı gece...
banner206

Haliliye Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla Devteyşti Mahallesinde ilahi konseri düzenledi. Programa katılan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların hem kandili tebrik etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mevlid Kandili dolayısıyla Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programa Başkan Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Haliliye Belediyesi gezici sanat tırında gerçekleştirilen programda, Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korusu sahne aldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Başkan Canpolat, vatandaşların kandilini tebrik etti. Devteyşti Mahallesinde yürütülen çalışmalara ilişkin de bilgiler veren Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Bugün Mevlit Kandili, bugün alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimizin dünyaya gelişi bizler içinde sevinç kaynağı, mutluluk kaynağı, övünç kaynağı inşallah Rabbim mağfiret ile muamele eder ve Efendimiz de şefaati ile bize şefaat eder diyorum. Program, çok güzel bir Kur'an tilaveti ile başladı. Pandemi dolayısıyla biliyorsunuz uzun zamandır sizlerle bir araya gelmemiştik. Bugün yine hem aşılanma oranın gittikçe yükselmesi hem aynı zamanda böyle bir açık alanda pandemi kuralları çerçevesi içerisinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek isterim. Haliliye’miz bizim için çok çok özel aynı zamanda bu Devteşti, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Bağlarbaşı bölgemiz içinde Haliliye Belediyesi olarak çok ciddi çalışmaların içerisinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu şekilde başladık seçim sonrası hizmet atağımızı bu mahallelerden başlamıştık. Şu anda da pandemi sonrası buluşmalarımız da buradan başlatıyoruz. Bu gece yine buradayız, ne güzel bir gece bunu buradan ifade etmek isterim, ne kutlu bir gece sizlerle bizimle birliktesiniz yanımızdasınız. Değerli hanım kardeşlerim, bacılarım, çocuklarım hakeza dahil olmak üzere, biz hep birlikte varız hep birlikte çalışıyoruz daha adil bir belediye, daha dürüst bir belediye, daha şeffaf bir belediye ve katılımcı bir belediye olması anlayışıyla durmak yok yola devam ediyorum.

Başkan Mehmet Canpolat’ın konuşmalarının ardından Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korusu, ilahilerini seslendirirken, programa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142