Title of a News Article

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
banner206

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, iftar yemeğinde Karaköprü'deki muhtarlar, heyetleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baydilli, birlik ve beraberliği pekiştirme adına iftar programlarının süreceğini söyledi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli düzenlenen iftar yemeğinde Karaköprü'deki mahalle muhtarları, heyetleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karaköprü Belediyesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve Karaköprü'de yaşayan vatandaşlar katıldı.

 

İftar programından sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayında vatandaşlarla daha fazla bir arada olmak için bu tür programları düzenleyeceklerini dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, "Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştirme adına vatandaşlarımızla iftarda bir araya gelmek ve onları misafir etmek istedik. Ramazan ayının en büyük önemi birlik ve beraberliği pekiştirmek, insanlarla bir araya gelmektir. Karaköprü Belediyesi olarak da bu ayı dolu dolu geçirmek için programlar düzenleyeceğiz. Amfi tiyatro alanında teravih namazından sonra yapacağımız ilahi, şiir, sohbet programlarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" diye konuştu.

 

Programın ardından Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi'nin çarşamba günü Karaköprü Amfi Tiyatro Alanında düzenleyeceği ve 22.30'da başlayacak olan Aykut Kuşkaya şiir dinletisi programına tüm Karaköprülü vatandaşları davet etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142