Title of a News Article

“Kadın güçlü olursa toplum güçlü olur”

“Kadın güçlü olursa toplum güçlü olur”
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, “Geleceği şekillendiren kadınlar ne kadar güçlü olursa, toplum da o kadar güçlü olur” dedi.

Ayhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlıklı bireyler ve güçlü toplumların kadınların ellerinde şekillendiğini ifade etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadınların sorunlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak adına önemsediklerini vurgulayan Ayhan, “Akçakale Belediyesi olarak, her çalışmamızda kadınlarımızı önceliyor, bu noktada atılması gereken adımları kendimize görev kabul ediyoruz” dedi.

Günümüzde kadınların, sosyal hayat içinde aktif olarak yer aldığını; çalışan, üreten konumdaki kadınların sayısının hızla artmaya başladığını ifade eden Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kadınlar annemiz, eşimiz, meslektaşımız olarak her zaman en çok saygıya, sevgiye layık olan, toplumumuzun en önemli bireyleridir. Bir toplumda kadın ne kadar güçlü olursa, o toplum bir o kadar güçlü olur. Bizler de kadınlarımızın anne olarak, eş olarak, mesleğini icra eden üreten bireyler olarak toplumumuzda her zaman hak ettiği yerde olması için, hep birlikte elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu duygularla, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; sevginin, şefkatin ve özverinin timsali olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195