Title of a News Article

Mardin'e çıkarma yaptılar

Mardin'e çıkarma yaptılar
banner206
Şanlıurfa’da görev yapan bir grup öğretmen yeni kurulan Haliliye Turizm ile tarihi Mardin’e çıkarma yaptı. Mardin’i tanıyarak tarihini tanıma fırsatı bulan öğretmenler, tarihi yakından görüp solumuş oldular. 

Şanlıurfa’da görev yapmakta olan yerli ve yabancı birçok öğretmen için Haliliye Turizm tarafından sadece öğretmen gruplarını kapsayan bir dizi gezi planlandı.

Planlanan gezilerin ilki ise Mardin’e düzenledi. Bu kapsamda, Mardin-Midyat-Beyazsu gezisi kokartlı rehber eşliğinde yapıldı. 50 kişinin katıldığı gezide Mardin’in birçok tarihi ve turistik yerleri ziyaret edilerek geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimize tanıtıldı.

Organizasyonu yapan Haliliye Turizm Genel Müdürü Ömer Faruk Tokmak öğretmenlerin kendilerine özel bir dizi organizasyon talebiyle geldiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Öğretmenler bizim geleceğimizi yetiştiren en önemli kesimdir. Bu nedenle öğretmenlerimize hizmet veriyor olmaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Biz ekip olarak yaptığımız özel gezilerin yanı sıra, meslek gruplarına yönelik özel organizasyonlar yapmaktayız. Bu kez öğretmenlerimiz ile bir aradayız. Yakın zamanda yine öğretmen grubumuza öze; Halfeti-Gaziantep, Kapadokya, Ankara ve yurt dışı turlarımızı programımıza almış bulunmaktayız. Amacımız şanlı şehrimiz Şanlıurfa’da görev yapan öğretmenlerimize bu şehirdeki görevleri müddetince güzel anılar biriktirmektir. Bundan sonra da bizler ekip olarak tüm meslek gruplarımızla tarihimizi ve kültürümüzü tanımaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195