Title of a News Article

Nevali Oteline sahip çıktılar

Nevali Oteline sahip çıktılar
banner206
 Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği'nden flaş Nevali Oteli açıklaması...
Şanlıurfaspor ve Fethiyespor Kulüpleri arasında yaşanan gerginliğinin turizime yansıtılması kesinlikle yanlıştır açıklamasında bulunan Turizm Derneği, Nevali Otele sahip çıktı.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği'nden yapılan yazılı açıklama da şu sözler dile getirildi. 

İlimiz Tarihi, Kültürü, Misafirperverliği ile Kültür ve İnanç turizminde başta Ülkemiz içinde ve tüm Dünyada bilinirliği ve Markası hızla yükselen bir süreç içerisindedir. Turizmin her çeşidine ev sahipliği yapan ilimizde İlkbahar ve Sonbahar yoğunluğunun dışında kalan dönemlerde yapılan Turizm etkinlikleri direk olarak 44 iş koluna  ve dolayısı ile ilimiz ekonomisine olarak katkı sunmaktadır.
Bugün tüm Dünyada Festivaller, spor etkinlikleri özellikle düşük dönemlerde düzenlenir ki başta yerele ve devamında ülkeye ekonomik girdi sağlasın. Özellikle Ülkemizde İllerin Spor Klüpleri Üst Liglerde oynaması için çok büyük emek verilerek reklam ve marka bilinirliği yaygınlaşması yönünde çalışmalar yapılır. 
Halen tüm Türkiye’de konuşulan 2010 yılı Türkiye Ziraat Kupa maçına ev sahipliği yapmış İlimizin, gelen misafirlere otellerde yer bulunamaması sebebi ile tüm Urfalılar evlerinde ağırlamış, bugün Hz. İbrahim’in misafirperverliğini Şan edinmiş ilimizin bu özelliğinin gerçekte var olduğunu ispat etmiş ve tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Bugün Şanlıurfa’da hizmet veren tüm Turizm işletmeleri hiçbir Ticari kaygı taşımadan aynı davranışları halen yerine getirmeye devam ettirmektedir.
2 Eylül 2018 tarihinde İlimiz Spor Klübü Şanlıurfa Spor ile lig maçı için ilimize gelen Fethiye spor Şanlıurfa Turizmine gerek maddi gerekse manevi olarak her türlü katkıyı sonuna kadar yerine getiren ilimizin değeri NEVALİ OTEL’de konaklamışlardır. Kalış şekilleri karşılıklı muhataplarını ilgilendiren bu konaklamanın şekli Otelimizin kendi işletme politikasıdır.
Nevali Otel kurulduğu günden itibaren büyük çapta etkinliklerin yerine getirilmesinde kusursuz hizmet anlayışı ile Urfa Turizmine hakettiği katkıyı sunmaktadır ve sunmaya devam edecektir. Şanlıurfa’nın tüm kadroları ile birlikte yaptığı Turizm çalışmalarının Turizm işletmelerimiz olmazsa hiçbir gelişme kaydedilemeyeceği herkesin malumudur.
Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği olarak % 100 yerli yatırım olan Nevali Otel gibi örneklerin çoğalmasını diler, yaptıkları her turizm katkısının arkasında olduğumuzu belirtiriz.
Şanlıurfa’nın özü olan Hz. İbrahim’in Misafirperverliğini devam ettirmek için  tüm turizm işletmeleri olarak sonuna kadar çaba sarf etmeye devam edeceğiz.
Kamuoyuna Saygılarımızla Bildiririz…

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195