Title of a News Article

Müdür meğer kuru sıkmış!

.

Müdür meğer kuru sıkmış!
banner206
Şanlıurfa'da bir bağ evinde silahıyla havaya ateş ederken görüntülenen ve bu nedenle açığa alınan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ten açıklama geldi. Müdür Keşküş, "Kurusıkı ile havaya birkaç el ateş açtık" dedi. Keşküş'ün açıklaması "özrü kabahatinden beter "şeklinde yorumlandı...

Geçen ay Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kardeşlik ve Spor Projesi finali kapsamında Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce organize edilen konserin ardından bir bağ evinde şarkıcı Onur Şan'ın katılımıyla bir eğlence düzenlendi.Eğlenceye katılanlar arasında yer alan Müdür Hakan Keşküş, belinden çıkardığı silahla havaya ateş açtı. Kameralara yansıyan bu görüntü, Türkiye gündemine otururken, Müdür Keşküş ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bu olayın ardından Keşküş, Bakanlık tarafından görevden alındı. 

 

Keşküş: "Hakkımda inceleme başlatıldı" 
Keşküş yazılı bir açıklama yaparak yaşanan silah sıkma olayının nasıl olduğunu açıkladı.  Keşküş açıklamasında kurusıkı sıktığını ifade ederek şunları ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl düzenlediği Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında Şanlıurfa’mıza gelen şarkıcı Onur Şan’ı ve Daire Başkanı Rasim Arı’yı programdan 1 gün önce bağ evimde sıra gecesi ekibinin olduğu bir eğlence düzenleyerek değerli misafirlerimizi ağırladık. Sıra gecesi ekibini çok beğenen Şarkıcı Onur Şan mikrofonu eline alarak birkaç türkü söylerken silah sıkılmasını isteyip görüntüyü eşine atacağını söylemesi üzerine ben ve daire başkanım kurusıkı ile havaya birkaç el ateş açtık. Ateş açtığımız ortam özel bağ evim olup meskun mahal dışında yer almaktadır.

Onur Şan çektiği görüntüyü instagram sayfasında takipçileriyle paylaşarak Şanlıurfa’da çok güzel bir şekilde ağılandığını ve Şanlıurfa’da olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Bu paylaşım üzerine bir internet sitesinin yaptığı asılsız haberde silahı gerçekleştirilen programda gençlerinde olduğu ortamda sıktığım ve gençlerin hayatını tehlikeye attığım belirtilerek kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir.

Yapılan bu yanlışlığın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hakkımda inceleme  soruşturma başlatılmış olup bu İnceleme ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar ise Özel Kalem Büro Birim Sorumluluğunda görevlendirilmem yapılmıştır.

Tüm kamuoyuna duyurulur…"

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfa
urfa - 6 yıl Önce

Yaş kuru fark etmez müdür sen sözde gençlere faydalı olan bir kurumun müdürüsün örnek olacağın yerde silah sıkıyorsun

SGKLI
SGKLI @urfa - 6 yıl Önce

gençlere sen örnek ol da tiner vb maddeler kullanmasınlar bu adam projesini
sayesinde her semte bir genlik spor merkezi kuruldu nankör urfa her zaman ki gibi

GÜLMEYECEGİM
GÜLMEYECEGİM - 6 yıl Önce

MÜDÜR BEY BELİNDE KURU SIKI TABANCAMI TAŞIYOR BU NASIL BİR İŞ

Ağa
Ağa - 6 yıl Önce

Hakan bey,memleket çocuğusun bu ülkede ilk silah sıkan sen değilsin son da olmayacaksın.Bu ülkede bu kadar maganda varken sende bunlara uymuşsun.Bürokrat olduğunu unutmuşsun.Fakat savunmanda eğer silahın kuru sıkı olduğunu söylemişsin bu sana yakışmadı.Bari dik dur sıktıysam sıktım de hatamı? Tabiki hata sonunu düşünmeden yaptığın bir hata yaptığın hataya birde böyle ucuz bir savunma yapman bir urfalı olarak beni üzdü.Yapmamam gereken bir şey yaptım de kamuoyunda seni seven benim gibi insanları ve seni seven sosyal medyada savunan dostlarını üzmeye hakkın yok.Bu savunma sana yakışmadı

Arc
Arc - 6 yıl Önce

VAllahi biz hiç özrü kabahatinden beter diye yorumlamadık. Üç beş kişiliksiz,kaypak’ın başlattığı linç kampanyasının kurbanıdır Hakan Keşküş.. Temennimiz görevine geri dönmesi. İnşAllah’ta dönecek

ali al
ali al - 6 yıl Önce

Adam gibi adam ama urfaya iyi adam lazım değil illeki dışardan gelecek
"URFALININ TERAZİSİ URFALIYI HAFİF TARTAR"

urfalı cano
urfalı cano - 6 yıl Önce

Yalan söylemek müslümana yakışmaz gençlere güzel örnek oldun seni orda tutarlarmı artık bence istifa et..!!!

SIRADAKİ HABER

banner195