Title of a News Article

Öğrenciler akın etti...

Öğrenciler akın etti...
banner206

Şanlıurfa'da Satranç heyecanı başladı. Şanlıurfa'nın en önemli Eğitim kurumlarından birisi olan Bahçeşehir Koleji, bugün önemli bir organizasyonda daha ev sahipliğini yapıyor.  Şanlıurfa'da  Satranç Federasyonu Başkanlığınca organize edilen ve  Şanlıurfa bahçeşehir kolejince spronsor desteği ile yapılan satranç turnuvasına şanlıurfalı öğrenciler yüksek katılım sağlıyorlar.

Satranç Hocası Ümit Doğru, Turnuvaya büyük katılım olduğunu belirterek' Özel Bahçeşehir Koleji Şanlıurfa Kampüsü ev sahipliğinde yapılan "Şanlıurfa Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası" bugün itibariyle başlamıştır. 2 gün devam eden turnuvaya 2006-2011 doğumlu 250 öğrenci katılım göstermiştir. Turnuva sonucunda derece alan öğrencilere kupa ve madalyaları Şanlıurfa Satranç Federasyonu ve Özel Bahçeşehir Koleji Şanlıurfa Kampüsü yetkilileri tarafından verilecektir. Pazar günü finallerin ardından ödül töreni yapacağız. Satranç, gençlerimizin unutmaya yüz tuttuğu fakat mutlaka tekrar canlandırmamız gereken bir spor. Turnuvanın sonunda da satranca olan ilginin artacağını ümit ediyorum." diye konuştu.

iki gün sürecek olan turnuvaya çocuklar kadar ailelerde büyük ilgi gösterdi. finale kalan öğrencilere yarın çeşitli hediyeler verilecek

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195