Title of a News Article

Özcan'dan anlamlı paylaşım

Özcan'dan anlamlı paylaşım
banner206

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, yarın idrak edeceğimiz Kadir gecesi ile 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve spor bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özcan yayımdığı mesajında şunları ifade etti

19 Mayıs, aziz milletimizin mazisinde tüm yokluk ve ümidin tükendiği bir dönemde istiklal meşalesinin yakıldığı ve cumhuriyetin ilanıyla taçlanan kutlu bir yürüyüştür.

 Bu yürüyüş, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle yurdun dört bir yanında kenetlenmeye vesile olmuş, tüm olumsuzluk ve imkânsızlıklara rağmen tarihte eşine az rastlanır bir kurtuluş destanı yazılarak dünyadaki mazlum ve mağdur milletlere de örnek olmuştur.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, gençlerimize duyduğumuz güvenin ve taşıdıkları sorumluluğun da göstergesidir

Sevgili gençler;

Ecdadımızın fedakârlıklarıyla kurulan cumhuriyet, sizlere emanettir. Emaneti koruyarak gelecek nesillere ulaştırmak için çok çalışmalı, ülkemizi yarınlara taşımaya azimli ve kararlı olmalısınız. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

Bu sebeple AK Parti olarak önceliğimiz, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak, onlara yaşanabilir ve müreffeh bir ülke bırakmaktır.

Bu yönde ki çabamız milletimizin de güçlü desteği ile devam etmektedir.

Bu vesile ile, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyor, bizlere bu cennet vatanı kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Ayrıca geleceğimizin güçlü yarınlarını inşa edecek olan kıymetli genç kardeşlerimizin de Gençlik Bayramını tebrik ediyor; her birini sevgi ve muhabbetle selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum.

KADİR GECESİ MESAJI

Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Ramazan-ı Şerif, Sevgili Peygamberimizin (sav) dilinde evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olarak ifade edilmiştir.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı bu gece; kalplerimizin kötülüklerden arınması, manevi huzurumuzun artması ve gönül dünyalarımızın aydınlanması için bir fırsattır.

Tüm kardeşlerimin “Her geleni Hızır, her geceyi Kadir bil!” şuuruyla hayatını sürdürmesini temenni ediyorum.

Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu ve İslam alemini, aziz milletimizi ve bütün insanlığı kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor; Ramazan Bayramına kavuşmayı ve topyekûn insanlığın geçmekte olduğu Covid-19 salgınından bir an evvel kurtulmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Selam ve dua ile..

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 14:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
H AHMET ÇADIRCI
H AHMET ÇADIRCI - 4 yıl Önce

ALLAH RAZI OLSUN VEKİLİM SİZİNDE KADİR GECENİZ MUBAREK OLSUN SELAMLAR

SIRADAKİ HABER

banner195