Title of a News Article

Yeni sezon öncesi moral buldular...

Şanlıurfa'daki turizm sektörü işletmecileri yeni sezon öncesi Nevali Hoteli sponsorluğu ve ev sahipliğinde gerçekleşen moral gecesinde buluştular.

Kadim şehir turizm cenneti olan Şanlıurfa'da 15-22 Nisan Turizm haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.

Dünden bu yana bir dizi temas ve ziyaretler gerçekleştiren turizm heyeti bu gece düzenlenen kokteylde moral buldu. 

Raya Turizm işletmecisi Rahime Yaşar'ın öncülüğünde, Nevali Hoteli'nde bir araya gelen turizm işletmecileri yeni sezon öncesi unutulmaz bir gece yaşadı. 

Düzenlenen geceye Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Ahmet Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cihan Canbeyli, Kültür ve Turizm İl Müdürü Aydın Aslan, İl Kültür Turizm Şube Müdürü Aykut Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Daire Başkanı Mehmet Ay, GAP havaalanı Müdürü İbrahim Çiftçi, Şanlıurfa Turizm Profesyonelleri Derneği Başkan Yardımcısı Rahime Yaşar, Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Ali Canbek, Mezopotamya Otelciler Derneği Başkanı Mehmet Alataş, Şanlıurfa Turist Rehberleri odası Başkanı Merve Ofluoğlu, Harran Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Nedim Bayuk, Nevali Hoteli Genel Müdürü Ercan Saygı ve turizm sektöründen birçok işletmeci katıldı.

Gecede Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy ve Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan birer selamlama konuşması yaparak, kentin turizminin kalkınmasında paydaşlara çok iş düştüğünü belirterek verdikleri ve verecekleri ekmeklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Yapılan konuşmaların ardından müzik eşliğinde kokteyle geçildi. 

Nevali Hoteli şefleri tarafından hazırlanan binbir çeşit yemek ve tatlılar ikram edildi. 

​​​​​​Şanlıurfa'nın turizmiyle ilgili paydaşlar önümüzdeki sezona dair fikir alışverişinde bulunarak sohbetler gerçekleştirdiler.

Gecenin oluşmasında emeği olan Turizmci Rahime Yaşar yaptığı açıklamada, 'Şanlıurfa turizmcileri olarak sezona merhaba kokteyli düzenledik. Turizmci arkadaşları burada ağırladık. Hem sezon öncesi bir moral bir doping olsun hem de 2024'ten beklentilerimizi yüksek tutmak adına böyle güzel bir ortam oluşturduk. Onun için gelen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir etkinlik oldu Nevali Hoteli sponsorluğunda. Gayet hoş ve şık bir etkinlik gerçekleştirdik.' dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195