Title of a News Article

Urfa, İstanbul'da tanıtılacak...

Urfa, İstanbul'da tanıtılacak...
banner206

Şanlıurfa 1. Tanıtım Günleri bir süre sonra İstanbul'da düzenlenecek. 2- 5 Haziran tarihlerinde İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlecek Şanlıurfa İl Tanıtım Günleri için şimdiden hazırlıklar başladı. 

Merkezi Ankara'da bulunan İstanbul Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin girişimleri sonucunda İs tarafından yönetim kurulu ve üyelerinin katılımıyla bu sabah Şanlıurfa'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da düzenlenecek olan tanıtım günlerinin yapılacağı basınla paylaşıldı. 

Özel bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek, Mimarlar Odası Şube Başkan Yardımcısı Deniz Demir, Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağ, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve STK temsilcileri, İstanbul Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Adnan Şansal ve yönetim kurulu üyeleri işadamları ve basın mensupları katıldı.

Tanıtım günlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri ve çok sayıda kamu kurumları katılım sağlayarak destek verecek.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195