Title of a News Article

Sertifikalı eğitim başvurular devam ediyor

Sertifikalı eğitim başvurular devam ediyor
banner206

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi başhekimliği bünyesinde düzenlenecek olan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” için başvurular devam ediyor.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi’nde “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecek. Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada başvurular için son tarihin 8 Nisan 2022 olduğu ve başvuruların sona ermesiyle birlikte 23.05.2022-01.07.2022 tarihleri arasında eğitimin yapılacağı, eğitim sonrası başarı gösteren katılımcıların sertifika alarak yoğun bakım ünitelerinde görev alabilecekleri bildirildi.

Başvuruya ait gerekli bilgi ve belgelerin Harran Üniversitesine ait web adresinden temin edilebileceği açıklandı. Katılımcıların www.harran.edu.tr adresinde duyurular bölümünden programla ilgili açıklamaları okuyarak istenen belgeleri temin etmesi gerektiği belirtilen açıklamada, ek teki ilişik başvuru formunun çıktısını alıp doldurduktan sonra tüm evrakları teslim etmeleri gerektiği kaydedildi.

Başvuruya ilişkin bilgi almak isteyenler için iletişim numarasının da www.harran.edu.tr adresinde ilgili duyuru kısmında bulunduğu açıklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195