Title of a News Article

Viranşehir için tarihi gün

Viranşehir için tarihi gün
banner206

BAŞKAN EKİNCİ’DEN İSTİHDAM SORUNUNA BÜYÜK HAMLE

Viranşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliği ile İlçede fabrika kurulacak. 

İstihdama yönelik projelere ağırlık veren Viranşehir Belediyesi, İlçede yapılacak ‘Tekstil veya Ayakkabı Fabrikası’ için Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) arasında protokol sözleşmesi imzalandı.

Şanlıurfa Valiliği makam odasında düzenlenen protokol sözleşmesine, Vali Abdullah Erin, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci katıldı.

İlçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak projenin sözleşmesi Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından imza altına alındı.

İmza töreninde konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa’da istihdama yönelik tüm kurumlara önemli bir rol düştüğünü belirterek, yapılan sözleşmenin ilçe halkına hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Viranşehir’deki işsizliğe dikkat çekerek, istihdama yönelik projelere ağırlık verdiklerini söyledi.

İlçe ekonomisine katkı yapmanın yanında çok sayıda hemşehrimize istihdam sağlayacak olan fabrikanın faaliyete geçmesi için ilk adımı attıklarını belirten Başkan Ekinci, “Üretime dayalı işletmenin faaliyete geçmesi ile beraber işsiz olan kardeşlerimiz iş ve meslek sahibi olacaklar. Elde edilecek gelirle aile bütçelerine destek sağlayacaklar. Projenin şimdi den hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, Projede emeği geçen Şanlıurfa Valisi Sayın Abrullah Erin ve İlçe Kaymakamı Ömer Dereci’ye teşekkür ederim” diye konuştu.

Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci’de sözleşmenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Viranşehir OSB 101 Ada, 3 nolu parselde yapılacak ve 300 kişinin istihdam edileceği fabrikanın inşaatı bittikten sonra Viranşehir Belediyesine teslim edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195