Title of a News Article

Köylüler ne istedi?

Köylüler ne istedi?
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve aynı zaman da AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Faruk Çelik, 16 Nisan referandum oylaması  öncesi Şanlıurfa’daki seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Haber: Osman KAYA

Suruç ilçesinde ki temasları kapsamında  Bakan Çelik, 800 haneli olan Saygın, ardından Ezgil   Mahallesi Kırsalına giderek vatandaşlarla kucaklaştı.Bakan Celik burada, mahallelilerin sorunlarını dinledi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın meclisteki danışmanlık görevini sürdüren Eğitimci Mustafa Amaç, vatandaşların en büyük sorunu olan elektrik, su ve alt yapı sorunlarını Bakan Çelik’e ileterek çözüme kavuşmasını talebinde bulundu. 

2011 yılında bu köye geldiğini ve bu köyün sorunları  çözdüklerini  ifade eden Bakan Çelik, Saygın halkının talebi olan  taziye evi, cami ve alt yapı sorunlarının tamamlanması için BŞB Başkanı ve Vali ye talimat verdi. 

Bakan Çelik ve beraberindekiler akabinde Ezgil ve Argıl mahallelerine giderek seçim çalışmalarına devam ettiler.

Bakan Çelik'in Suruç’taki temaslarına Vali Güngör Azim Tuna, Ak Parti Şanlıurfa Millettekileri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin  Beyazgül, Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu, Ak Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve bazı parti üyeleri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195