Title of a News Article

Çakmaklı'dan piyasa değerlendirmesi: 'Halkın gündemi geçim'

Çakmaklı'dan piyasa değerlendirmesi: 'Halkın gündemi geçim'
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, ülkede ekonominin her geçen gün daha kötüye gittiğini dile getirerek, değerlendirmede bulundu.

Ekonomideki kötü gidişe seçim ile dur denilebileceğini ifade eden Başkan Mehmet Fedai Çakmaklı, “Piyasalara güven verebilmek için sandığa gidilmeli. Yatırımcı korkusundan parayı ya bankada ya da yastık altında tutuyor. Vatandaş geleceğinden endişeli olduğu için yatırımını yastık altında tutuyor. Piyasalarda güven olmaması bu durumları körüklüyor. Bu süreçten çıkmanın tek yolu sandığa gitmektir” dedi.

Dolar ve altındaki artışın durdurulamadığına dikkat çeken İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, “Dolara müdahale edebilecek bir rezervimiz yok. Ekonomide yaşanan kriz her geçen gün daha da ağırlaşıyor. Peş Peşe gelen zamlar halkın sırtındaki kamburu arttırmaya devam ediyor. Ülkeyi yönetenler ise gündem değiştirmek için provokatörleri sahaya sürüyor. Halkın gündemi GEÇİM, sizin suni gündemleriniz bunu değiştiremeyecektir. Dolar 9,80, EURO 11,290, Altının gramı 584,32 TL. Paramız pul oldu. Tüm bu kötü tabloya rağmen Cumhur İttifakı hala algı oluşturmak için provokatör eylemlerle gündem oluşturmaya çalışıyor. Bunlar daha İYİ günleriniz. Sandıkta hüsrana uğrayacaksınız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlıurfalı
Şanlıurfalı - 2 yıl Önce

yok halkın gündemi burası kürdistan diyen pkk lıya ses çıkaramayıp halkına küfreden iyi parti yöneticileri

SIRADAKİ HABER

banner195