Title of a News Article

Kırıkçı'dan Urfaspor ile ilgili flaş paylaşım!

Kırıkçı'dan Urfaspor ile ilgili flaş paylaşım!
banner206

Yeni sezona iddialı başlayan ve ligi şampiypon olarak kapatmak isteyen Şanlıurfaspor ile ilgili flaş paylaşımda bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, destek vermeye devam edeceğiz dedi.

2021-2022 yılı TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor bu sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Şampiyonluk yolunda iddiasını sürdüren kentin tek marka takımı olan sarı yeşilli takımla ilgili gece saatlerinde bir paylaşımda bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı şunları söyledi;

"Gerek şahsım ve gerek Akparti ailesi olarak, yerel yönetimlerimiz, milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla Marka değerimiz Şanlıurfa sporumuzun yanında şimdiye kadar olduğumuz gibi bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bunun dışında hiç bir cümle, bizim için muteber değildir."

Algı oluşturmaya çalışan bazı kesimlere yönelik cevap niteliğinde yapılan bu paylaşım bir çok kişi tarafından etkileşim aldı.

URFASTAR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman  Gümüşçü
Osman Gümüşçü - 2 yıl Önce

Destekleriniz için teşekürler. Başkan beyazgül e ayrıca teşekkür. Eğer şanlıurfaspor a süper bir santrafor alınmasında yardımcı olursanız, urfalı bunu unutmaz. Çünkü mevcut santraforlarla şampiyon olmamız imkansız.

SIRADAKİ HABER

banner195