Title of a News Article

Güneş'ten 23 Nisan kutlaması

Güneş'ten 23 Nisan kutlaması
banner206

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak 23 Nisan çocuk bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında çocuklara iyi bir gelecek bırakılmasını vurguladı.

Gerek aile gerekse de toplum açısından çocuğun büyük öneme sahip olduğunu belirten Güneş, yayınladığı mesajında, “23 Nisan 1920 günü hem Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş günü hem de yarınlarımızın mimarları çocuklarımıza bayram olarak atfedilen gündür” dedi.

Başkan Güneş, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Biz her zaman çocuklarımızın yanında olmalı ve onları anlamalıyız. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak ve bugünlerini daha da iyileştirmek için mücadele etmeliyiz. Bunu gerek doğayla gerekle bilimle ve gerekse de gündelik yaşamımıza yansıtmalıyız. Çünkü çocuklar, geleceğimizin mimarlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, hepsine sağlık ve mutluluk diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195