Title of a News Article

Melik çok iddialı!

.

Melik çok iddialı!
banner206

CHP’den Urfa’dan birinci sıra milletvekili adayı olduktan sonra seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, dün Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeydi. Siverek ilçesinde önemli ziyaretler ile buluşmalar gerçekleştiren CHP’li Melik’e Siverek’ten sıcak ve samimi destekler geldi.

 

YÜZ YÜZE BULUŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİ

Şanlıurfa’nın Harran ve Akçakale ilçelerinden sonra dün soluğu Siverek ilçesinde alan CHP Urfa birinci sıra Milletvekili adayı M. Vedat Melik, Siverek’te önemli buluşmalar gerçekleştirdi. Siverek’te ilk olarak çeşitli STK temsilcileri ile buluşan Melik, ikinci olarak yine muhtarlarla bir araya gelip görüş alışverişinde bulundu. İlçenin önemli kanaat önderleri ile de birebir buluşmalar gerçekleştiren CHP’li milletvekili adayı M. Vedat Melik daha sonra yine ilçede söz sahibi olan birçok önemli isimlerle yüz yüze buluştu. Siverek ilçe merkezinde esnafı da ziyaret eden Melik’e Siverek’ten gelen sıcak ve samimi destek adeta moral aşıladı.

 

ANKARA’DA URFA’NIN SESİ OLACAĞIM

‘Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyen CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘Ben 22. dönem itibari ile yine Urfa’nın ve Urfa’lının vekili olarak Mecliste görev yaptım. Her zaman halkımın hizmetinde, emrinde bulundum. Nasip olur ve yine Meclise gider isem Ankara’da Urfa’lımın sesi, kulağı ve gözü olacağım. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Yolumuz iktidar yoludur. Urfa’nın Ankara’daki sesi olacağım. Buna söz veriyorum’ dedi.

 

TÜM İLÇELERİ DOLAŞACAĞIM

Seçim süreci boyunca Urfa merkez ile birlikte tüm ilçeleri dolaşacağını da sözlerine ekleyen CHP Urfa birinci sıra milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘durmadan çalışacak ve halkımın sorunlarını dinleyeceğim. Onlar benim en büyük destekçilerim. Tüm ilçelerimizi tek tek dolaşacağım. Çalmadık kapı, ziyaretine gitmediğim insanımız kalmayacak inşallah’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
ağa
ağa - 9 yıl Önce

sy.melik ş.urfada hiç şansın yok barajı aşamasın

SIRADAKİ HABER

banner195