Title of a News Article

Bozova'da kayyum farkı

.

Bozova'da kayyum farkı

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriye Göker, Bozova İlçesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

Bozova İlçesi, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker'in  belediye başkanlığına kayyum olarak atanmasının ardından deyim yerindeyse altın çağını yaşıyor. Son dönemde gerek altyapı ve gerekse de üstyapı anlamında büyük yatırımların yapıldığı Bozova'da, sosyal ve kültürel etkinlikler anlamında da çok başarılı hizmetlere imza atılıyor. Son olarak Bozova Belediyesi tarafından 'Bozova Sporla Tanışıyor' projesi başlatıldı. Bu kapsamda Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriye Göker ve Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan tarafından 7-14 yaş arası 122 öğrenciye eşofman takımı,forma şort,spor ayakkabı hediye edildi öğrencilere dağıtıldı.

Kaymakam Göker, Bozovalılara hak ettiği hizmeti verebilmek için uğraştıklarını belirterek, "Vatandaşlarımıza her alanda hizmet ediyoruz. Bu hizmetlerimiz sınırsız bir şekilde devam edecek" dedi.

Bu arada spor malzemelerinden faydalanan öğrenciler de, ilk kez böyle bir etkinlikte kendilerine sahip çıkan bir başkan gördüklerini belirterek, bu katkıda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 Forma dağıtım törenine başkan yardımcısı Tahir Kalkan ve Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Aksoy da katıldı 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER