Title of a News Article

Cevheri, Urfaspor reçetesini sundu

Cevheri, Urfaspor reçetesini sundu
banner206
Aynı zamanda Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı, Şanlıurfa eski Milletvekili Sabahattin Cevheri, Edessa TV'de Nihat Çakır'ın sunduğu Santra programına konuk oldu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e Şanlıurfaspor'un kurtuluşu konusunda bir yol haritası hazırlamasını istedi. 
Cevheri'den Şanlıurfaspor için insiyatif almasını isteyen Nihat Çakır da, Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'le görüşerek önerilerini aktarmasının yararlı olacağını belirtti. 

Cevheri, çağrısında özetle şunları kaydetti:
 
Urfaspor ayrı siyaset ayrı.
 
Seçim dünde kaldı. 
 
Zeynel bey Urfa'nın anası, babası, kardeşi her şeyidir. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanı sıra; Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, STK'larımız, işadamlarımızda iş bitiyor. Önce kenetlenip yeni bir yol haritası hazırlanması lazım. Kimin ne kadar alacağı varsa tek tek görüşülür. Önce yönetici alacaklarının sıfırlanması için çaba harcanmalı. 
 
Oyuncunun ne kadar alacağı var, diyelim 200 bin lira mı? Arkadaş al sana 60 lira..  Aksi halde bunu da alamayacaksın denilmeli. 
 
Yabancı oyuncuların alacaklarının sıfırlanması için bir ekip oluşturulabilir. Tüm bunlar halledildikten sonra kalıcı gelir için çaba harcanmalı. 
 
Sonrasında yeni bir kadro için bir ekip kurularak Türkiye genelinde futbolcu taraması yapılır, 3-4 yıl sürekli bir arada oynayabilecek genç oyunculardan bir kadro oluşturabiliriz.
 
Urfaspor bu kentin dışarıdaki aynasıdır. 
 
Bu kulübün iyi bir noktaya gelmesinden bu kentte yaşayan herkes kazançlı çıkar. 
 
2010'da Fenerbahçe-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası finali ilimizde oynanmıştı. O maç Urfamızın bir kazancı oldu. Trabzonlunun, dışarıdan gelen insanların önyargısı dağıldı. 
 
Urfaspor'a, futbola böyle bakmak lazım. Turizm açısından bakmak lazım.
 
Bir irade ortaya konulur, birliktelik ortaya konulursa borçlar yönetilebilir bir düzeye getirilebilir.
 
Sayın Başkandan ricam yarın hemen bu işe al atsın.
 
Tekrar Urfaspor'da görev almak gibi bir niyetim yok ama parasal anlamda tabi ki destek olurum. Geçmişte Kulüp Başkanıyken, en büyük çabam Kulübe kalıcı gelirler bulabilmekti. Urfaspor kendi ayakları üzerinde dursun, kimseye muhtaç olmasın diye çok mücadele verdim. Bazı şeyler yaptık, destek olunsaydı örneğin 11 Nisan Stadı yerini Urfaspor'a büyük bir gelir olarak kazandırabilirdik, olmadı. ''


 
Urfahizmet

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2019, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195