Title of a News Article

Fethi Şimşek sessizliğini bozdu!

-ÖZEL HABER-

 Fethi Şimşek sessizliğini bozdu!
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, “Bu göreve güçlü eller talipliyse koltuğu devretmeye hazırım. Ama kimsenin bu makam üzerinden şov yapmasına da gönlümüz elvermez” dedi. Kulübün borcuna da değinen Şimşek, “Şu an kulübümüzün sorunsuz 15 trilyon borcu ve yöneticilere 8 trilyon borcu vardır” dedi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığını bırakacağı konuşulan Kulüp Başkanı İş Adamı Fethi Şimşek, Urfastar’a özel açıklamada bulundu. Şanlıurfaspor’un 3 yıldır PTT 1 Lig’inde iddialı bir takım olarak mücadele ettiğini belirten Şimşek, “Bizler  başkan ve yönetim kurulu olarak maddi manevi çaba gösterdik. Urfaspor bugün mali, sportif ve yönetim olarak en gözde kulüplerden biridir. Bu süreçte Saygıdeğer Urfa Halkı'na, Taraftarımıza Bakanımız Faruk Çelik’e , Başkanımız Nurettin Nebati’ye,Valimiz İzzettin Küçük’e , Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç’e , tüm vekillerimize , belediye başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerime Teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Varlıklı Urfalılara sitem etti!
Varlıklı Urfalılara sitem eden Şimşek, “Sadece almayı bilen vermeyi unutan hemşerilerimedir. Urfalıların ve Urfa'nın yeri bu değil. Türkiye’mizin gözdesi ve dünya kültür mirasına sahip bu şehir birçok başarısının yanına Sportif Başarıları da eklenmelidir, Sportif başarı global ölçekte en güçlü tanıtım aracıdır. İstedik ki bu olsun. Bizim makam mevki başka hesap derdimiz olmadı olmayacak, bu koltuk bütün Urfa halkınındır. Biz emanetçiyiz ve emaneti sahibine her zaman teslime hazır olduk. Ahlaki olan budur. Bu göreve güçlü eller talipliyse koltuğu devretmeye hazırım. Ama kimsenin bu makam üzerinden şov yapmasına da gönlümüz elvermez. Urfa’mıza karşı sorumluluğumuzun şuurundayız” diye ifade etti. 

23 Milyon borç var
Şanlıurfaspor’un maddi durumu ile ilgili de açıklamada bulunan Şimşek, “Biz Şanlıurfasporda göreve gelirken 7 trilyonluk borç maalesef faizli tahsilat yapanlar ve o dönemden kalan hukuki alacakların finansal üç yıllık yükü ile bugüne 14 trilyon olarak yansıdı. Şu an kulübümüzün sorunsuz 15 trilyon borcu ve yöneticilere 8 trilyon borcu vardır.Üç yıl boyunca kulübe yük bindirmeden bugüne getirdik. Soruyoruz 50 yıllık kulüp tarihinde 8 trilyon veren kaç yönetim oldu? Burada her zaman Bakanımız Faruk Çelik beyin yaptığı tüm fedakarlıklar dışında cebinde ne varsa masaya koymasını hiç unutamam bu gözlerimizi yaşartmıştır, Urfalılık gönül işidir. Biz şimdi yeni dönem için 10 trilyon ,toplamda 20 trilyon bulmak için toplandık; Başkan olarak bulalım dedim ancak Yönetim Kurulu'ndaki varlıklı arkadaşlarım bizden bu kadar dediler saygıyla karşıladım. Ama daha güçlü ellerin önünü açmam gerekiyor. Süreç inşallah iyi işler. Düşmemek için kurulan bir takımla hemşerilerimin önüne çıkmak istemem. Her zaman Şanlıurfaspor’un hizmetkarıyız. Bu açıklama Urfasporu bırakıyoruz anlamına gelmez Kongre Süreci sonunda Allah'ın takdiri ne ise o olur” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin Demirkol
Emin Demirkol - 9 yıl Önce

Hangi yönetim urfasporu 23 trilyon borçlu bırakmış hemde başarı elde etmeden başarısız bir şekilde. Gelirken bakanın zoruyla istemeye istemeye geldiniz şimdi niye koşarak gitmiyorsun 6 trilyon borç ile şampiyon takım bırakan Saraçoğlu ile 23 trilyon borç başarısız takım herşey ortada yıkama yağlama zamanı değil yönetici arabasıyla deplasmana gidiyorsunuz diye takımı satmayin

deniz kaya
deniz kaya - 9 yıl Önce

Urfa için bu borç büyük bir para değil. Elindeki futbolcu kadrosu 10 trilyon eder. Fethi Şimşek ve ekibini yanliz bırakanlar utansın. Yönetim cebinden 8 trilyon harcama yapmış. Bu borç çözülür. Ortada Kemal Saraçoğlu ' nun yarım sezonluk kalan borcu var.o dönem yöneticilik yapan bazı isimler faizi ile birlikte Urfaspor dan alacağını tahsil ettiler. Urfaspor’a emek veren Fethi Şimşek ve ekibine teşekkür ederim

Kadir Bulut
Kadir Bulut - 9 yıl Önce

Urfa sporun anahtarını Belediye Başkanı Güvenç vermek lazım. O nun etrafını çemberleyen ekip bir kadro kursunlar. Fethi Şimşek yanlız bırakıldı. Bu takım üç kâğıtcı ve şovmenlere bırakılmalıdır.

SIRADAKİ HABER

banner195